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Bakeries

Black rice bread ; Healthy

이전엔 흑미 식빵 믹스를 사다 먹었지만.

흑미 가루를 주문하고, 한번쯤 직접 해보고 싶었던 빵이다.

물론 , 흑미는 밀가루보다 훨씬 쫄깃함이 강하다.

Ingredients;

330 g black rice powder,10 g dried yeast, 25 gyellow sugar

6 g sea salt,10 g powerderd skim milk . 16 g butter

Preparation;

Stir together black rice powder, dried yeast, salt and sugar

Add water and blend until completely mixed

Add butter and working until dough is smooth and elastic, 10 mintues




Cut into 3 pieces , cover with plastic wrap

Let dough at room temperature , 15 minutes



Flattened dough and roll up





Let dough in a case atwarm temperature ( oven, 35 degree celsius ), 40 minutes

Preheat to 180 degree celcius

Bake 25 minutes until golden brown








쌀식빵은 1차 발효가 없다는 레시피를 그대로 따라서 했는데.

많이 부풀지 않았다.

다음엔 1차 발효를 해서 해봐야겠다.

맛은 쫄깃한 쌀식빵의 식감이 그대로 ~~