International Cooking

Chicken series I ;닭찜

myradiol 2008. 3. 29. 21:56

저녁에 조카가 온다길래 닭찜을 해먹을까하고, 손질된 닭을 두팩이나 샀는데,

못 옷단다.

그래서 , 다리는 내일 먹을 구이용으로 남기고,

나머지는 몽땅 찜을 해먹었다.

찜 양념장 ;

8 Tablespoons of soy sauce

4 Ts sugar, 1 Ts garlic powder, 1 ts ginger powder

Leek, chopped and sliced,

Splash of sesame, sesame oil

그리고, lovely vegetables whatever in your refrigerator

including potatoes, carrots, cucumbers, sliced rice cake, mushrooms,chopped onions and chinese noodles.

우선뜨거운물로 씻어 낸다음 수금, 후추, 허브로 밑간을 해두었다.

하나는내일 먹을 구이용 양념이다.




간장때문에 색감은 좀 그렇지만 , 맛은 다른 전골 부러울일이 없다.



My lovely killer Salad with honeymustard yogurt dressing




Enjoy it~

Have a happy rainyweekend ..